آموزش استفاده و راه اندازی موتور برق بنزینی یکی از مهم ترین مواردی است که بهتر است همگی نسبت به آن آگاه باشند و طریقه استفاده از این دستگاه را بیاموزند، زیرا از جمله دستگاه های کاربردی است که که ممکن است در هر حوزه ی کاری و مکانی با هر نوع کاربری به خصوصی مورد استفاده قرار بگیرد و افراد به آن نیاز داشته باشند. چرا که می توانند با استفاده از آن در صورت نبود برق، برق مصرفی خود را تامین کنند.
به همین منظور در این مقاله به آموزش گام به گام راه اندازی و استفاده از ژنراتور توسن پرداخته شده است تا بتوانید به راحتی از آن استفاده کنید.
طریقه راه اندازی موتور برق بنزینی
- گام اول: نصب چرخ ها و پایه ها
در اولین قدم، در صورتی که دستگاه ژنراتور چرخ دارد، بهتر است چرخ ها و پایه های آن را با استفاده از پیچ و مهره هایی که دارد، در قسمت زیرین دستگاه متصل کنید. این کار باعث می شود جابجایی دستگاه خیلی راحتتر و آسان تر صورت بگیرد.
- گام دوم: اتصال کابل های باتری
پس از نصب چرخ های آن، نوبت به باتری دستگاه می رسد. اگر دقت کنید، بر روی باتری قطب مثبت و منفی آن مشخص شده است. به سیم ها توجه کنید، یک عدد سیم قرمز دارید که باید آن را به قطب مثبت باتری و سیم مشکی را به قطب منفی آن متصل کنید.
-
- نکته: توجه داشته باشید که حتما دستگاه بر روی یک سطح صاف قرار دهید تا هنگام اضافه کردن روغن و ماده سوختنی آن اندازه گیری ها به صورت دقیق باشند و با خطای کمتری رو به رو شوید.
- گام سوم: اضافه کردن روغن
در این مرحله درپوش روغن را باز کنید تا بتوانید روغن مورد نیاز را داخل مخزن روغن بریزید. در این مرحله حتما از یک قیف استفاده کنید تا روغن به راحتی داخل مخزن بریزد و چیزی هدر نرود.
- گام چهارم: اضافه کردن بنزین
در گام بعدی، لازم است درب باک بنزین را با کنید و مقدار مورد نیاز از بنزین را که داخل دفترچه راهنمای دستگاه مشخص شده است، را داخل مخزن بریزید.
- گام پنجم: بررسی کلید سوئیچ
در این مرحله پس از بررسی و کنترل تمامی موارد قبلی که ذکر شدند، و به صورت کامل انجام داده شد، باید کلید سوئیچ (کلید قطع و وصل مدار برق، یا به عبارت دیگر فیوز اصلی دستگاه را توجه داشته باشید که حتما در حالت off باشد
- گام ششم: باز کردن شیر سوخت
قدم بعدی باز کردن شیر سوخت دستگاه است تا بتواند در مسیر موتور جریان پیدا کند جهت انجام فرایند احتراق و سوخت رسانی به دستگاه آماده گردد.
- گام هفتم: بستن دریچه هوا
پس از باز کردن شیر سوخت فراموش نکنید که دریچه هوا یا همان ساسات را در حالت (close) قرار دهید و ببندید که هوا در داخل موتور و دستگاه جریان نداشته باشد و محفظه جهت احتراق آماده باشد.
- گام هشتم: روشن کردن دستگاه
- روشن کردن موتور برق اتومات: در این مرحله دکمه power یا همان دکمه خاموش و روشن کردن دستگاه را در حالت ON قرار دهید و به مدت 5 ثانیه آن را نگه دارید تا دستگاه روشن شود.
- روشن کردن موتور برق هندلی: در صورت که دستگاه موتور برق (ژنراتور) دارای استارت دستی یا به عبارت دیگر همان هندل بود، کافیست اهرم استارت را نهایتا 5 مرتبه بکشیم تا دستگاه روشن شود.
گام نهم: باز کردن دریچه هوا و کلید فیوز
زمانی که دستگاه روشن شد، توجه داشته باشید که باید ساسات یا همان دریچه هوا را در حالت (open) قرار دهید تا دریچه هوا باز شود. از سوی دیگر، فیوز اصلی دستگاه را نیز در حالت on قرار دهید تا در مدار برق جریان پیدا کند.
گام دهم: اتصال لوازم برقی به ژنراتور
در این مرحله با انجام تمام تنظیمات قبلی می توانید لوازمی که مد نظر دارید را به پریز برق ژنراتور متصل کنید و از آن ها استفاده نمایید.
با روشن شدن دستگاه و اتصال لوازم و تجهیزات برقی به آن پنل VFT موتور برق روشن می شود. این پنل در واقع نشان دهنده میزان فرکانس دستگاه، ولتاژ و مدت زمان مصرفی از آن را نمایش می دهد
خاموش کردن دستگاه موتور برق (ژنراتور)
- برای خاموش کردن موتور برق، حتما در ابتدا دستگاه های متصل را ابتدا از دستگاه جدا کنید
- فیوز اصلی و کلید POWER دستگاه را در حالت OFF قرار دهید
- شیر سوخت را ببندید
ویژگی های موتور برق های TOSAN
- موتور برق های TOSAN در مدل های هندلی و هندلی- الکتریکی طراحی و ساخته شده اند. نمونه های الکتری از آنجایی که وزن نسبتا بالایی دارند، در نتیجه برایشان دسته و چرخ حمل و نقل در نظر گرفته شده است تا جابجایی راحتتری داشته باشته باشد.
- ژنراتورهای برق توسن توانایی تولید برق در بازه 1100 تا 6500 وات را دارند که می توان از آنها جهت تامین برق مورد نیازی برای روشنایی، لوازم خانگی، جوشکاری و سایر موارد استفاده کرد.
- این دستگاه ها از نظر باک بنزین متفاوت هستند که مخزن آن ها بین 7 تا 20 لیتر ظرفیتشان متفاوت است.
- در این دستگاه ها به جهت جلوگیری از اتلاف انرژی، از سیم پیچ های 100 درصد مسی استفاده شده است تا بالاترین بازدهی و کمتری هدررفت انرژی را به همراه داشته باشد.
- موتورهایی در این ژنراتورها استفاده شده است، نمونه های 4 زمانه ای است که از نظر حجمی بین 94CC تا 420CC متفاوت است و برای کاربری های مختلف و دستگاه های متفاوت الکتریکی مناسب هستند و می توان آن ها را بین 13 تا 16 ساعت روشن نگه داشت.
- اکثر این دستگاه ها دارای سیستم محافظ برق (AVR) هستند که از لوازم متصل به آن در برابر نوسانات احتمالی برق محافظت می کنند.
- مجهز به کلید سوئیچ قطع کن، کلید امنیتی و کلید هشدار میزان روغن دستگاه هستند تا از آسیب دیدن دستگاه جلوگیری نماید.
- موتور برق های برند توسن دارای دو پورت خروجی 220 ولت و 12 ولت هستند تا بتوان در شرایط و وضعیت های مختلف از آن ها استفاده کرد و برق مورد نیاز را دریافت نمود.
مهمترین مزایای موتور برق های بنزینی توسن
- دارای موتور چهار زمانه پرقدرت و حرفه ای می باشند
- مجهز به قطع کن برق و نشانگر LED هشدار میزان روغن هستند
- دارای سوئیچ و فیوز ایمنی نیز قطع کن خودکار هستند که از آسیب دیدگی دستگاه ژنراتور (موتور برق) جلوگیری می کند.
دیدگاهتان را بنویسید