• آپارات
    icon
  • روبیکا
    icon
  • اینستاگرام
  • تلگرام
  • واتساپ
دسته بندی محصولات
دسته بندی محصولات

انواع درب کمد و شرایط استفاده از آن ها

انواع درب کمد و شرایط استفاده از آن ها
نویسنده: علمایی
دسته: دسته‌بندی نشده
تاریخ: 1402/06/09

کمد از جمله موارد بسیار پرکاربردی از اجزای خانه می باشد که اعضای خانه اهمیت ویژه ای برای آن قائل هستند. هرکدام از کمدها ممکن است درب های مختلفی داشته باشند و نحوه استفاده و شرایط آن ها نسبت به یکدیگر متفاوت می باشند. البته هر کدام از این موارد، دارای مزایا و معایبی هستند که قبل از نصب بهتر است حتما نسبت به آن ها به طور کامل اطلاعات داشته باشید.

آشنایی با انواع درب کمد

درب کمد کشویی

درب های کشویی که برای کمد نصب می شوند، سه مدل دارند که شامل “کشویی با محور ثابت وسط، کشویی با حرکت به سمت طرفین و کشویی پنهان شو” این درب ها شاید به طور کلی مشابه یکدیگر باشند اما در جزئیات و میزان دسترسی باهم تفاوت دارند.

درب های کشویی با محور ثابت وسط

درب هایی هستند که دو درب آن از سمت راست و چپ برای باز شدن به سمت وسط حرکت می کنند. یکی از معایب این نوع درب آن است که محدوده ای از وسط کمد به دلیل قرار گرفتن درب قابل مشاهده نیست و دسترسی به آن نسبت به سایر بخش ها دشوار تر می باشد، اما نکته ای که وجود دارد، این مدل طراحی برای فضاهای کوچک که قصد داریم در استفاده از محیط صرفه جویی شود، بسیار مناسب خواهد بود.

درب های کشویی با محور طرفین

این نوع درب نسبت به مدل بالا کمی برتری دارد، زیرا برای باز شدن هر دو درب آن به طور کامل به سمت راست و یا به سمت چپ حرکت می کند و به همین دلیل نقاط کوری باقی نخواهند ماند. به راحتی می توان هر کدام از درب ها را به سمت راست و یا به سمت چپ کشید تا بتوان به تمام لوازم و پوشاک دسترسی داشت. اما عیبی که نسبت به مدل قبلی دارد این است که حتما باید هر دو درب هم اندازه یکدیگر بوده و در چارچوب درب بتوان ریل مناسب دو لنگه را نصب نمود.

کشویی-طرفین

درب کشویی پنهان شو

 نوع درب بیشتر برای کمدهای لباس که فضای بزرگتری دارند، مورد استفاده قرار می گیرند. در این مدل هر دو درب از وسط به سمت راست و چپ حرکت کرده و داخل دیوار پنهان می شود که البته تنها به عنوان درب کمد استفاده نمی شود، بلکه آن را برای مصارف دیگر در سایر نقاط خانه می توان نصب نمود.

این نوع طراحی، زیبایی خاصی برای محیط فراهم می نماید و فضای باز تری را ایجاد می کند. اما نکته ای که باید برای نصب این مدل در نظر داشته باشید، این است که حتما از هر دو طرف به اندازه درب در داخل دیوار و یا پشت کار باید ریل مخفی نصب گردد تا هر دو درب بر روی آن حرکت کنند. در صورتی که قصد دارید از این طرح استفاده نمایید اما فضای مناسبی برای دو درب ندارید این کار را می توان تنها با یک عدد نیز انجام داد، البته در این صورت تنها به یک سمت نیاز است ریل نصب شود.

پنهان-شو

درب های آکاردئونی

درب های آکاردئونی درب هایی هستند که از چندین قسمت مختلف تقسیم شده اند که هر کدام از این تکه ها با لولا به یکدیگر متصل شده اند و سپس تمامی آنها بر روی ریل قرار می گیرند که در هنگام بسته بودن درب تمام قطعات در یک  خط راستا قرار میگیرند، اما هنگام باز کردن این قطعات به ترتیب بر روی هم قرار میگیرند و بر روی ریل به سمت عقب حرکت می کنند تا به طور کامل باز گردد. در این مدل نیز همانند درب کشویی، ممکن است دسترسی به بخش انتهایی کمد که قطعات درب بر روی هم جمع شده اند، کمی مشکل باشد.

درب های ساده کابینتی

درب های کابینتی ساده که به کمک لولای درب باز و بسته می شوند، مرسوم ترین و به صرفه ترین نوع درب می باشد که معمولا برای اکثر کمدهای دیواری نیز همانند درب کابینت استفاده می گردند. این نوع درب به صورت پیش فرض برای خانه ها و شرکت ها نصب می گردد، مگر آن که خودتان طراحی خاصی مد نظر داشته باشید. این مدل بسیار ساده است و مکانیزم خاصی ندارد و هنگام باز کردن به تمامی نقاط کمد دسترسی خواهید داشت. تنها موردی که وجود دارد این است که درب به سمت بیرون باز می گردد و باید به اندازه درب در قسمت جلوي آن فضای کافی وجود داشته باشد.

درب های آویز

در این مدل مکانیزم درب های کمدی از بالا به صورت آویز بر روی ریل نصب می شود و مانند درب های کشویی بر روی یک ریل حرکت می کنند. البته این مدل برای درب هایی تا وزن 80 کیلوگرم مناسب می باشد که ریل ها بتوانند وزن درب را تحمل کنند. در غیر این صورت باید از تجهیزات شاخص دیگری برای این کار صورت بگیرد. معمولا در این حالت از یک درب استفاده می شود و در صورتی که قصد داشته باشید از دو درب استفاده نمایید باید فضای بیشتری را در نظر بگیرد.

درب آویز

شرایط و نحوه نصب مکانیزم های درب

در توضیحات بالا در خصوص شرایط و نحوه نصب هر یک از مدل ها صحبت شد. اما نکته ای که به صورت مشترک در خصوص تمامی مدل ها باید رعایت نمود، این است که حتما قبل از طراحی و ساخت باید نوع مکانیزم مشخص گردد. معمولا تمامی مدل ها با وجود شرایط مناسب برای درب هایی تا وزن 80 کیلوگرم مناسب می باشند و برای درب های سنگین تر حتما باید از ریل، آرام بند، لولا و سایر قطعات مناسب برای وزن بالا استفاده کرد تا بتوانند عملکرد خوبی داشته باشند و در طولانی مدت مشکلی به وجود نیاید. علاوه بر آن می توانید دستگیره کابینتی مناسب که برای درب کمد نیز استفاده می گردد، بر روی آن ها نصب نمایید که مدل های مختلفی از جمله دستگیره توکار، روکار و مگنتی وجود دارد که با توجه به سلیقه افراد و نوع درب انتخاب می گردد.

شرایط و نحوه خرید انواع مکانیزم درب

برای خرید هر کدام از این مدل ها می توانید با توجه به سایز و وزن درب کمد، مکانیزم مورد نظر خود را سفارش دهید تا متناسب با درب های شما باشند. معمولا این محصولات را می توانید از یراق فروشی ها و یا تجهیزات درب و كمد تهیه نمایید. البته فروشگاه علمایی که بزرگترین فروشگاه ابزار و یراق شرق کشور می باشد این تجهیزات را به صورت آنلاین عرضه می نماید و شما همراهان عزیز می توانید با مراجعه به دسته بندی مکانیزم های درب کمد، مدل مناسب خود را انتخاب نمایید و یا از طریق تماس تلفنی سفارش خود را ثبت نمایید تا در اسرع وقت برای شما آماده و ارسال نمایند.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی آنلاین

برای ارتباط آنلاین با ما کلیک کنید.

پشتیبان واتساپ پشتیبان تلگرام

سات کاری از ساعت 8 الی 16:30

پشتیبان فروش: 05137291839 کارشناس فنی: 09917964587