• آپارات
    icon
  • روبیکا
    icon
  • اینستاگرام
  • تلگرام
  • واتساپ
دسته بندی محصولات
دسته بندی محصولات

جک هیدرولیک

  • فیلتر قیمت

  • برند محصولات

  • کالاهای موجود

جک روغنی یا همان جک هیدرولیکی که همگی ما به وفور در مکانیکی های دیده ایم کار را برای مکانیک ها راحت نموده است، که در ادامه به صورت کامل درباره نحوه کارکرد، انواع و تمامی مواردی که به شما در خرید این محصول کمک خواهد کرد توضیح خواهیم داد همراه ما باشید.

جک روغنی چیست؟

جک روغنی یا همان جک هیدرولیکی برای بلند نمودن وسایل نقلیه، ساختمان سازی، پالایشگاه ها و حفاری ها کاربرد فراوانی دارد. از جک های هیدرولیکی امروزه کمتر استفاده می‌شود ولی هنوز هم به عنوان وسیله بسیار کاربردی در خودروها و بخصوص برای خودروهای سنگین کاربرد فراوانی دارد.

جک های هیدرولیکی همانطور که از نام آن مشخص است به جک هایی گفته می‌شود که دارای بدنه فلز و از روغن ساخته شده اند، تا شما تنها با فشردن پای خود روی این وسیله به راحتی خودرو یا جسم سنگین را بدون نیاز به زحمت زیاد بلند نمایید.

انواع جک روغنی

جک های روغنی یا همان هیدرولیکی به صورت کلی به سه دسته جک روغنی یک طرفه، جک روغنی دو طرفه و جک روغنی یک طرفه ورودی خروجی تقسیم بندی می‌شوند که در ادامه به صورت کامل درباره هر یک از این انواع توضیح خواهیم داد.

جک روغنی یک طرفه

این جک ها فقط توانایی این را دارند که نیرو را در یک جهت اعمال کنند، پیستون نیز توسط نیروی وزن خود پیشتون و یا فنر و یا با اعمال نیروی خارجی برمی‌گردد.

جک های روغنی دو طرفه

در این دسته از جک ها، قطر دسته پیستون کوچکتر از قطر پیستون می‌باشد و حتی ممکن است یک دسته پیستون یا دو دسته پیستون در دو طرف وجود داشته باشد.

جک هیدرولیکی دو طرفه دارای دو محفظه ورودی و خروجی روغن است که این محصول به صورت استوانه ای بادی در ظرفیت های مختلفی در بازار عرضه می‌شود و دارای دو میدان بسیار موثر با اندازه های مشابه و یا متفاوت است.

جک روغنی یک طرفه ورودی خروجی

در این مدل دسته پیستون قطری کمتر از پیستون دارد و همچنین دو محفظه برای ورود و خروج روغن دارد. کاربرد بیشتر این نوع از جک ها زمانی است که طول رفت و برگشت چرخه طولانی و فضا نسبتا کم مد نظر باشد و یا نیروی بسیار زیادی برای قطر پیستون بسیار کوچک است.

نحوه عملکرد جک های هیدرولیکی

جک روغنی مجموعه ای از روغن و قطعات فلزی است که برای آن اهرم طراحی شده است و شما به راحتی با فشردن آن می‌توانید با این وسیله کار کنید. هربار که شما این کار را انجام می‌دهید خودرو به بالا حرکت کرده و استوانه ای که در انتهای جک وجود دارد به سمت بالا حرکت می‌کند و این حرکت استوانه ای از یک نقطه شروع و یک نقطه پایان تشکیل شده است و زمانی‌ که شما به روغن فشار وارد می‌نمایید مایع  از سوی دیگر همان نیرو را به شما تحویل خواهد داد.

به عبارت دیگر بخشی از جک هیدرولیک که تحت فشار وارده از وزن اتومبیل قرار دارد از سطح مقطع بالایی برخوردار است و قسمتی که باید پدال را به حرکت وادار نماید سطح مقطع کمی دارد و میزان فشار برای هر دو این موارد یکسان است.

بنابراین هر یک از این سطح ها به نیروهای مختلفی نیاز دارند، سطح مقطع کوچک به نیروی کم و سطح مقطع بزرگ به نیروی بیشتری نیاز دارد، و با ایجاد نیروی کم در سطح مقطع کوچک به نیروی زیاد در سطح مقطع بزرگ غلبه می‌نمایید

کاربرد جک هیدرولیک( روغنی)

جک هیدرولیک( جک روغنی) برای حرکت دادن اجسام کاربرد دارد، این جک ها به دلیل تنوع بالایی که دارند در مدل های مختلفی وجود دارد که هر یک از طول و قطر مختلفی دارند و هر یک دارای ویژگی ها و خصوصیات خاصی می‌باشند و هر یک کاربردهای مختلفی دارند.

در صنعت خودروسازی نیاز به ارتفاع گرفتن است و یکی از مکان هایی که از این وسیله بسیار استفاه می‌شود همین صنایع خودرو سازی است.

قطعات تشکیل دهنده جک روغنی

مشکلات احتمالی جک های هیدرولیکی

1. گاهی ممکن است به دلیل کمبود روغن جک ها بازوی جک تا آخر نرود و به همین دلیل جسم به آن میزانی که مد نظر ما می‌باشد بلند نشود که برای حل این مشکل باید روغن جک به طور منظم تنظیم شود.

2. گاهی جک بعد از بالا رفتن و زیر فشار رفتن ممکن است نتواند در همان ارتفاع بماند و کم کم بار را به پایین بیاورد که این اتفاق به چهار دلیل رخ می‌دهد

  • خراب شدن آب بندها
  • بسته نشدن پیچ خلاص تا اخر
  • نشتی جک
  • آلودگی روغن

3. برعکس مورد بالا گاهی ممکن است که میله جک روغنی به سختی حرکت نماید که این مورد نیز دارای دلایل مختلفی همانند خراب یا کج شدن میله اصلی، خراب شدن تلمبه جک، عیب های داخلی همانند روغن نامناسب و یا خرابی آب بندها و کاسه نمادها باشد.

4. اسفنجی شدن جک هم یکی دیگر از مشکلات احتمالی است که به حالتی گفته می‌شود که بالا و پایین رفتن دستگاه یکنواخت نمی‌باشد و این عیب نیز به دلیل وجود هوادرون روغن جک می‌باشد.

پشتیبانی آنلاین

برای ارتباط آنلاین با ما کلیک کنید.

پشتیبان واتساپ پشتیبان تلگرام

ساعت کاری از ساعت 8 الی 20:30

پشتیبان فروش: 05137291839 کارشناس فنی: 09917964587